info@mafinfo.com | Bel nu 072-8200205
Header & Footer Color

Background Pattern:

Reset

Veel gestelde vragen

Hoe werkt MAF InfoCom Call Management & Accounting™?

Alle gespreksgegevens (CDR’s) van uw organisatie worden verzameld. Deze data wordt op gezette tijden door onze datacenters gecollecteerd en verwerkt . Vervolgens worden de gegevens volledig voorzien van uw bedrijfsstructuur, toestellijsten en tarieven van uw telecom providers, aan u beschikbaar gesteld via het Internet. Middels een uitgebreide en krachtige rapportage tool kunt u online zelf ieder gewenst rapport samenstellen. Een heldesk is tot uw beschikking voor al uw gebruikersvragen. Gewenste rapportages worden u automatisch toegezonden.

Kan ik meerdere telecom provider tarieven gebruiken en onderling vergelijken met MAF InfoCom ™?

MAF InfoCom™ ondersteunt een onbeperkt aantal telecom provider tarieven wereldwijd. Ook kunt u met MAF InfoCom™ tarieven van providers onderling vergelijken.

Kan ik de productiviteit van mijn personeel verbeteren met MAF InfoCom™

MAF InfoCom ™ biedt inzicht in alle telefoongesprekken van uw medewerkers. Daarom kan MAF InfoCom™ worden gebruikt om de productiviteit te verbeteren door niet zakelijke gesprekken te minimaliseren, de effectiviteit van uw omzet genererend personeel te verhogen en de wachttijden van uw receptie en helpdesk te meten.

Ondersteund MAF InfoCom™ ondernemingen met meerdere vestigingen?

MAF InfoCom ™ ondersteunt een onbeperkt aantal telefoonnummers, (IP)telefooncentrales gebruikers, netnummers en locaties.

Biedt MAF InfoCom™ Telecom factuurvalidatie?

MAF InfoCom™ kan de facturen van uw providers vergelijken met de gespreksgegevens uit uw (IP) telefooncentrale en hier de juiste afgesproken gesprekstarieven aan koppelen. Zo hoeft u zich nooit zorgen te maken dat u teveel betaald.

Kan MAF InfoCom™ mij helpen met het inkopen van telecommunicatiediensten?

MAF InfoCom™ kan de verschillende voorstellen van de verschillende providers afzetten tegen uw exacte gespreksverkeer en belgedrag. Hiermee maakt u altijd juiste keuze voor de meest voordeligste provider, gemaakt op basis van uw unieke belgedrag.

Kan ik automatisch MAF InfoCom™ rapporten importeren in mijn boekhouding?

Onder de vele rapportformaten welke MAF InfoCom™ biedt kunt u gedetailleerde importbestanden ontvangen volgens uw wensen voorzien van debiteurennummer, aantal gesprekken per verkeersklasse en bijbehorende kosten, abonnementen en nog veel meer om te importeren in uw financieel pakket zoals o.a. maar niet uitsluitend Exact (Globe 2000), Unit 4 Agresso (Cura), Getronics PinkRoccade (Bofact/Bomas), Microsoft (Dynamics NAV), Bizon (Finall), Cash.

Waarom is MAF InfoCom™ zoveel goedkoper dan het zelf kopen van eigen software?

MAF InfoCom™ is makkelijk gerechtvaardigd wanneer u het vergelijkt met de totale levenscyclus kosten van gedistribueerde technologie. Gebaseerd op onze ervaring weten wij, dat wanneer u eigen software koopt u te maken heeft met een aanzienlijke initiële investering, terugkerende support & onderhoudskosten en vernieuwingskosten (gemiddeld iedere 3 jaar).

Initiële Investering

Doorlopende Kosten

Vernieuwingskosten
(gem. elke 3 jaar)

Server Hardware

Jaarlijkse support

Server vervanging

O/S Licenties

Tarieftabellen update fee’s

O/S licenties vernieuwing

Call Accounting Software

FTE uren (vervaardigen rapportage en onderhoud applicatie)

Call Accounting Software Upgrade

Call Accounting Software
configuratie

Call Accounting Software Updates

Support fee

Tarieftabellen

Data Collectie Eenheden

Kan ik met MAF InfoCom™ telecomkosten doorbelasten op afdelingen en medewerkers?

MAF InfoCom™ helpt u om gesprekskosten, gebruikerskosten en eventueel abonnementskosten toe te wijzen binnen uw onderneming aan divisies, afdelingen en zelfs individuele werknemers.

Biedt MAF InfoCom™ facturering op basis van PIN, account code of gebruiker gebaseerd?

Professionele dienstverleners gebruiken MAF InfoCom™ om telefoongebruik en kosten aan hun cliënten te factureren op basis van PIN of account code. De zorgsector zoals zorginstellingen en ziekenhuizen gebruiken MAF InfoCom™ om telefoondiensten te verkopen aan patiënten en bewoners. Daarom biedt MAF InfoCom™ specifieke en uitgebreide tarifering en gesprekskostenallocatie mogelijkheden.